Alfafar posa en marxa el seu visor pressupostari

Dimarts, 11 Febrer 2020 14:18 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 126 vegades

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Transparència, ha posat en marxa el visor pressupostari, una eina en línia per a la transparència i comunicació amb la ciutadania.

 

El visor, que està disponible a la pàgina web d'Alfafar des de principis d'any, busca donar a conèixer els ingressos detallats de l'Ajuntament i l'evolució any a any de les quantitats pressupostades, inversions, deutes i morositat. En ese sentido, també posa a disposició de la ciutadania les despeses, factures i el temps que triga el consistori a pagar als seus proveïdors.

 

L'eina disposa igualment d'una calculadora a través de la qual les i els alfafarenses poden saber a on va destinat cada euro que aporten a l'municipi i conèixer tota la informació econòmica detallada de l'Ajuntament.

 

La posada en marxa de la pantalla pressupostari és una acció més de les que realitza el consistori amb l'objectiu d'augmentar la seva transparència de cara a la ciutadania. Fruit d'aquestes iniciatives, Alfafar es situa en el cinquè lloc dels municipis més transparents de la província de València, en el sisè lloc de la Comunitat Valenciana i en el 51 de tot Espanya per davant de localitats com València o Torrent segons l'índex Dyntra, que mesura la transparència de les diferents organitzacions.

 

Pots accedir a la pantalla pressupostari a través d'aquest enllaç: http://visor.alfafar.es/ca/

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimarts, 11 Febrer 2020 14:19

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.