Alfafar aprova en ple la bonificació de la taxa de terrasses durant un any

Divendres, 29 Mai 2020 13:22 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 110 vegades

L’Ajuntament d’Alfafar ha aprovat per unanimitat en el ple la bonificació de la taxa de terrasses durant un any natural a partir de la seua publicació en el BOP. Aquesta mesura busca ajudar al sector de l’hostaleria en la crisi provocada per la Covid-19.

 

A més de la bonificació de l’any natural, el ple va aprovar l’abonament de la part de la taxa corresponent als mesos transcorreguts en Estat d’Alarma en els quals no s’ha pogut fer ús dels espais públics. Així, aquells que ja hagueren pagat la taxa corresponent rebran la part proporcional a aquests mesos.

 

Com a mesura de suport a l’hostaleria i amb la intenció de reforçar el consum en la localitat, l’Ajuntament d’Alfafar procedirà a estudiar individualment cada cas per a analitzar la possibilitat d’ampliar l’espai autoritzat l’any anterior. Així s’intentarà, en els casos que siga possible, augmentar la zona autoritzada per a distribuir la totalitat de les taules mantenint la distància de seguretat entre elles.

 

L’Ajuntament d’Alfafar considera imprescindible donar suport a les persones autònomes i comerciants de la localitat i amb això impulsar el comerç i ocupabilitat en el municipi. La prioritat és la ciutadania d’Alfafar i des de l’Ajuntament es continuarà treballant per a reduir els efectes d’aquesta crisi el màxim possible i afavorir la volta a la normalitat.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Divendres, 29 Mai 2020 13:22

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.