Alfafar sol·licitarà l'ús de tot el superàvit per a despeses en ajudes socials i foment d'ocupació

Dimarts, 02 Juny 2020 16:13 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 53 vegades

L’Ajuntament d’Alfafar ha cerrado el ejercicio 2019 amb un romanent de tresoreria positiu de 138.803,19 euros. De moment, el 20% d'aquesta xifra ja ha estat destinada a ajudes de emergència social pel covid-19 amb l'acord unànime de tots els grups de l'consistori. En la línia d'aquestes accions, els portaveus dels diferents grups polítics intentaran incloure, dins el pla d'impuls econòmic, la sol·licitud per utilitzar el restant en ajudes socials i foment d'ocupació.

 

El tancament de l'exercici amb aquest romanent "demostra que es treballa amb prudència, amb seny i ajustant-nos a el pressupost existent, sent les accions socials el centre de la política municipal ", destaca el regidor de Hisenda, Eduardo Grau.

 

Aquesta proposta d'ús de superàvit dels grups polítics s'engloba en el pla de impuls municipal que s'està realitzant de manera conjunta pels grups municipals, el qual busca aplicar mesures i actuacions encaminades a l'foment d'ocupació i la reducció dels efectes adversos de la crisi de l'covid-19 en la població d'Alfafar.

 

Així mateix, Alfafar continua complint els objectius d'estabilitat pressupostària i regla de despesa marcats pel Ministeri d'Hisenda, ja que se situa dins de totes les ràtios i és un municipi referent en les polítiques econòmiques i pressupostàries.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimarts, 02 Juny 2020 16:15

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.