Cinemes MN4 torna amb entrades a 1€ i les millors estrenes de l'últim any

Dijous, 11 Juny 2020 13:41 Escrit per  MN4 Publicat en Alfafar-VAL Vist 79 vegades

Cinemes MN4 ha reobert les seues sales amb una promoció especial i seguint les mesures sanitàries específiques marcades per a aquesta mena d'espais en la fase 2. L'espai de cinemes del Centre Comercial i d'Oci MN4, a Alfafar, recupera les pel·lícules més reeixides i per a tota la família de l'últim any, com Joker, Si yo fuera rico o Mascotas 2, i posa a la venda les entrades a 1€ fins al 18 de juny.

 

Amb aquesta promoció Cinemes MN4 desitja convidar als visitants del centre comercial i d'oci a tornar a les sales de cinema, que durant la quarantena han estat tancades, i gaudir d'una #DiversiónSegura, sense perdre de vista les mesures de seguretat i de sanitat que l'espai seguirà amb l'obertura de les taquilles.

 

D'una banda, s'instarà els visitants a mantenir la distància interpersonal de dos metres; a respectar les direccions obligatòries i les indicacions informatives marcades al cinema a través de cartelleria i de senyalística, i a asseure's en les butaques que se'ls assigne, que compliran amb la separació entre públics adequada, tenint en compte l'aforament del 30%.

 

D'altra banda, els visitants coneixeran en tot moment les normes i recomanacions sanitàries específiques per al seu compliment en cinemes: cobrir-se amb el colze flexionat o amb un mocador d'un sol ús en tossir i esternudar; desinfectar-se les mans amb el gel hidroalcohòlic disponible en els punts d'higienització; utilitzar màscara (de manera obligatòria quan no es puga mantenir la distància social), i pagar preferentment amb targeta o amb dispositius contactless.

 

Les pel·lícules reestrenades i els seus horaris estan disponibles en la web de Cinemes MN4: www.cinesmn4.com

 

 

Informa Nou Horta. MN4

Modificat el Dijous, 11 Juny 2020 13:46

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.