Alfafar digitalitza el bo escolar

Dilluns, 20 Juliol 2020 11:08 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 71 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament d'Alfafar, a través de la regidoria d'Educació, en col·laboració amb les àrees de Sistemes informàtics i el Servei d'Atenció a la Ciutadania, ha treballat en un nou procediment per via telemàtica per a la gestió del bo escolar del curs 2020/2021.

 

Com a novetat enguany, el tràmit de sol·licitud del bo es realitzarà únicament de manera telemàtica a través de la Seu Electrònica de l'Ajuntament d'Alfafar. A més, el bo s'enviarà a cada persona beneficiària en PDF per correu electrònic, podent imprimir-se o utilitzar-se directament des del mòbil.

 

Les sol·licituds es realitzaran a partir del 3 d'agost i serà necessari disposar certificat electrònic, cl@ve PIN o DNI electrònic. L'Ajuntament ofereix a la ciutadania la possibilitat d'obtenir el certificat electrònic en les oficines de Servei d'Atenció a la Ciutadania amb cita prèvia.

 

El bo està dirigit a les i els estudiants empadronats en el municipi que estiguen cursant els nivells de segon cicle d'Educació Infantil, Educació Primària, Educació Secundària o Formació Professional Bàsica.

 

Aquesta ajuda podrà ser canviada des de l'obtenció del bo fins al 15 de novembre en qualsevol dels comerços que s'han subscrit al conveni amb l'Ajuntament d'Alfafar per a l'adquisició de subministraments escolars (material de papereria, workbooks, llibres de lectura, diccionaris, roba, llapis de memòria, etc.).

 

Amb aquesta iniciativa, l'Ajuntament d'Alfafar aposta per l'ajuda a les famílies en l'adquisició del material escolar, especialment amb la situació actual, reduint així la despesa econòmica al qual s'enfronten amb la tornada a escola. Així mateix, l'Ajuntament potencia el comerç local en establir convenis amb els establiments del municipi.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dilluns, 20 Juliol 2020 11:11