Alfafar i el CEU UCH signen un conveni específic per a desenvolupar el projecte ‘ReThink Alfafar’

Dilluns, 15 Març 2021 15:22 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 157 vegades
Valora la notícia
(1 Voto)

L’Ajuntament d’Alfafar i la Universitat CEU Cardenal Herrera (CEU UCH) han signat un conveni específic per a desenvolupar el projecte de formació ‘ReThink Alfafar’ orientat a l’alumnat del Grau de Ciències Polítiques. A través d’esta col·laboració, es crearà un viver de polítiques públiques d’àmbit local, la millor proposta del qual, seleccionada a través d’un procés de concurs, s’estudiarà per a la seua implementació a Alfafar.

 

Els representants de totes dues institucions, l’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara Monlleó, i el Rector Magnífic de la Universitat CEU Cardenal Herrera, Senyor Vicente Navarro de Luján, han signat este conveni en l’Alcaldia del consistori alfafarense, amb presència de la Degana de la Facultat de Dret, Empresa i Ciències Polítiques, Esperanza Ferrando, i la professora del Grau en Ciències Polítiques, Blanca Nicasio, així com el regidor de Comunicació, Eduardo Grau, i la regidora d’Educació, Raquel Vidal.

 

Al llarg dels pròxims mesos del curs 2020-2021, l’alumnat del Grau de Ciències Polítiques realitzarà una sèrie de sessions formatives en les quals desenvoluparan les seues propostes de polítiques públiques locals orientades a Alfafar. A la fi de curs, es presentaran els resultats d’estes sessions i el consistori seleccionarà la proposta guanyadora, que s’estudiarà per a la seua implantació en l’àmbit local.

 

Amb la signatura d’este conveni l’Ajuntament d’Alfafar vol reafirmar la seua aposta per la innovació en les seues polítiques públiques mitjançant la col·laboració amb diferents universitats per a afavorir la incorporació al món laboral de l’alumnat a través d’esta mena d’accions.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dilluns, 15 Març 2021 15:22