Alfafar formarà part de l’itinerari dels Punts Labora Mòbils

Dimecres, 14 abril 2021 17:07 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 92 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de l’Agència de Desenvolupament Local (ADL), s’ha adherit al conveni de col·laboració entre la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP) i el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) per a la posada en marxa de dos Punts Labora Mòbils.

 

Esta iniciativa té com a objectiu portar presencialment els serveis de Labora a aquelles localitats en les quals no existix un Espai Labora. D’esta manera, Alfafar formarà part de l’itinerari d’estos Punts Labora Mòbils, a través d’autobusos adaptats que es desplaçaran fins a la el municipi en dies prèviament assenyalats.

 

La incorporació d’este nou servei a Alfafar facilitarà l’accés de la ciutadania als tràmits que actualment s’han de realitzar en el Espai Labora de Catarroja de manera presencial, permetent que es realitzen en estos punts mòbils.

 

Amb esta iniciativa, Alfafar aposta per ampliar els recursos que permeten a la població accedir als serveis d’orientació laboral i formativa, amb la finalitat de millorar l’ocupabilitat i ocupació de la ciutadania.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimecres, 14 abril 2021 17:08