Alfafar prepara el seu Pla Estratègic Municipal per a liderar l’Agenda 2030

Dimarts, 08 Juny 2021 16:16 Escrit per  Publicat en Alfafar-VAL Vist 92 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament d’Alfafar està treballant en el desenvolupament del seu Pla Estratègic Municipal (PEM) Alfafar 2030. Este projecte té com a finalitat establir una sèrie d’objectius estratègics que definisquen el model de ciutat d’Alfafar.

 

Per a l’elaboració del PEM, el consistori busca la participació i implicació de la ciutadania. Per això, es realitzaran diferents accions formatives, informatives i participatives que permeten incloure la visió ciutadana en el projecte.

 

En el marc de les actuacions del PEM Alfafar 2030 s’inclou també la capacitació al personal tècnic municipal sota el paraigua de l’Agenda 2030 i els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS). Esta sessió ha comptat amb la presència de l’expert Víctor Bonilla, professor d’Escola de Govern de l’Organització dels Estats Americans (OEA) i Doctor en Gestió Pública i Governabilitat.

 

Després de conéixer la visió estratègica d’Alfafar i analitzar el projecte, Bonilla ha afirmat que «Alfafar compta amb un projecte que li pot situar com a líder de l’Agenda 2030 a Espanya».

 

Pla Estratègic Municipal Alfafar 2030

El Pla Estratègic Municipal Alfafar 2030 s’encarrega d’alinear totes les estratègies sectorials de l’Ajuntament i fixar un horitzó comú sobre la base de cinc eixos generals. Alfafar 2030, després d’analitzar la seua situació actual, fixa un full de ruta amb la qual aconseguir els seus objectius estratègics.

 

Com a part del compromís d’Alfafar per la inclusió de totes les persones, un desenvolupament eficaç i sostenible i la posada en valor de la participació transversal i interdepartamental, una de les principals línies d’actuació és la d’informació i sensibilització ciutadana, administrativa, associativa i governamental.

 

Informa Nou Horta. Alfafar

Modificat el Dimarts, 08 Juny 2021 16:17