Benetússer té un nou parc infantil en el carrer 9 d’Octubre

Dimecres, 17 Octubre 2018 13:29 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 173 vegades

L'Ajuntament de Benetússer ha posat a la disposició de la ciutadania un nou parc infantil en el carrer 9 d’Octubre perquè els més xicotets i xicotetes de les famílies puguen gaudir d'un espai d'oci i diversió a l'aire lliure, complint amb les màximes garanties de seguretat. Aquest parc disposa de diversos jocs infantils, a més d'un gronxador per a xiquets xicotets i un altre gronxador inclusiu.

Els aparells s'han instal·lat sobre un nou paviment de cautxú, amb un disseny de colors, per la qual cosa a més de comptar amb una superfície que esmorteeix qualsevol possible caiguda dels seus usuaris, millorant la seguretat, ofereix un ambient colorit i divertit per als menors. El recinte al seu torn està delimitat per una tanca. 

“La creació d'aquest nou parc forma part d'una política destinada a afavorir els espais d'oci i temps lliure per als més xicotets. Volíem donar-li vida a la plaça i aconseguir espais per als xiquets” assenyala la regidora de Serveis Municipals, Loli Ceacero. 

El consistori ha invertit una mica més de 21.000 euros de fons propis en la creació del nou parc del carrer 9 d’Octubre. A més, recentment ha realitzat una inspecció de seguretat de tots els parcs infantils del municipi per a assegurar la seua adaptació a la nova legislació.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dimecres, 17 Octubre 2018 13:30

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.