Benetússer renova els seus dos parcs canins amb una inversió de prop de 4.500 euros

Dilluns, 11 Febrer 2019 11:25 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 107 vegades

L'Ajuntament de Benetússer, a través de la seua regidoria de Medi Ambient, ha invertit 4.386 euros en la millora dels dos parcs canins amb els quals compta el municipi. En concret s'han adquirit dos balancins, dues passarel·les, dues taules i una zona d'obstacles. A més, s'estan realitzant actuacions de millora com la instal·lació de bancs o la revisió de les papereres i enllumenat. 

 

Benetússer compta amb dues zones d'esplai caní. Una situada al carrer Atanasio García Zapater, davant del CEIP Blasco Ibáñez i un altre al carrer Moll de l'Estació darrere del CEIP Vicent Ricart. En la primera, el nou equipament ja ha sigut instal·lat mentre que al llarg del mes de febrer es farà el propi amb l'altre juntament amb una xicoteta remodelació que farà que es guanye espai per al parc. 

 

“A la inversió total en material cal sumar la mà d'obra que posa la brigada d'obres i serveis de l'Ajuntament. Estem parlant de molts diners públics que esperem que la gent respecte pel bé dels animals”, explica la regidora de Medi Ambient Dolors Tarín Belda. 

 

A més de les millores als parcs canins, la regidoria de Medi Ambient també està escometent accions per a la renovació dels dos pipi-cans del municipi que s'espera que puguen estar finalitzades en les pròximes setmanes. 

 

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dilluns, 11 Febrer 2019 11:26

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.