Benetússer signa un conveni amb la Fundació Adecco per al desenvolupament de programes d'inserció laboral

Dilluns, 18 Febrer 2019 10:16 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 129 vegades

L'Ajuntament de Benetússer i la Fundació Adecco han signat un conveni de col·laboració per al desenvolupament, conjunt, d'activitats i programes d'orientació i integració laboral que faciliten l'accés a un lloc de treball als col·lectius més desfavorits. La signatura del conveni ha tingut lloc en la seu de la Fundació Adecco amb la presència de l'alcaldessa de Benetússer Eva Sanz i Mercedes Alcover com a representant d'Adecco. 

 

D'aquesta forma, l'Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local de Benetússer, que ja realitza una labor d'orientació laboral, podrà millorar la seua oferta en poder accedir a les bosses d'ocupació, els programes de beques i a l'oferta de formació, investigadora i tecnològica de la Fundació Adecco. “Per a nosaltres és un gran avanç el poder comptar amb una entitat com la Fundació Adecco per a poder oferir solucions laborals i de formació als veïns i veïnes que més dificultats tenen per a accedir al mercat laboral”, explica l'alcaldessa Eva Sanz. 

 

La Fundació Adecco és una entitat sense ànim de lucre que aposta per la inserció laboral de les persones, que, per diferents motius, s'enfronten amb grans dificultats per a trobar ocupació com a persones amb discapacitat, majors de 45 anys, persones amb responsabilitats familiars no compartides, dones víctimes de violència de gènere, joves amb dificultats d'accés al mercat de treball, parats de llarga duració o persones en risc d'exclusió.

 

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dilluns, 18 Febrer 2019 10:18

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.