Benetússer pinta de violeta el seu carrer 8 de març

Dimecres, 13 Març 2019 14:51 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 130 vegades

Amb motiu del dia 8 de març, dia de la dona treballadora, l'Ajuntament de Benetússer ha pintat de violeta part del mobiliari urbà del carrer 8 de març.

 

D'aquesta manera es pretén donar major visibilitat a aquest carrer, nomenada així fa 5 anys en honor a les dones, i reivindicar els seus valors amb l'efemèride del dia 8 en cerns. La iniciativa ha sigut promoguda des de la Mancomunitat de L'Horta Sud que va oferir la pintura als ajuntaments perquè se sumaren a la tasca de promoure el feminisme en la població.

 

Per la seua part la regidora d'Igualtat Ana Martín Valero ha assenyalat que “és important que lluitem homes i dones per la igualtat,i més important encara que des de les institucions públiques s'aposte per aquestes iniciatives. Són les xicotetes accions visuals les que aconsegueixen moure a la ciutadania, i sobretot i el més important que els més xicotets assimilen aquestes accions com una cosa normal en el seu dia a dia” 

 

 

Informa Nou Horta. Benetússer

 

 

Modificat el Dimecres, 13 Març 2019 14:53

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.