Benetússer celebra un multitudinari Diumenge de Rams

Dimarts, 16 abril 2019 13:31 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 109 vegades

Benetússer celebra un multitudinari Diumenge de Rams. El bon temps va animar a veïns de la localitat i dels municipis pròxims a presenciar la benedicció de les palmes, la processó i la representació de l'entrada de Jesús a Jerusalem i diverses de les escenes de la seua vida. 

 

Com és costum, la jornada va arrancar amb la benedicció de les palmes en la plaça de l'Ajuntament on es van concentrar feligresos i confraries. Des d'allí es va processionar fins al temple parroquial on es va celebrar una missa cantada  per la coral Mare de Déu dels Socors. Una vegada conclosa l'eucaristia va començar la representació de la vida de Jesús per part de l'Agrupació Cultural La Passió. 

 

En primer lloc es va realitzar un recorregut pels carrers de Benetússer en el qual, als lloms d'una burrita, Sergio Ataz que representa per tercer any a Jesús, escenificava l'entrada d'aquest a Jerusalem. Posteriorment, en l'escenari de la plaça de l'Església es van representar diverses de les escenes de la vida de Jesús com l'expulsió dels mercaders del temple, la resurrecció de Lázaro, les benaurances, la sanación de l'home cec o paràboles com la del fill pròdig o del bon pastor. 

 

Amb el diumenge de Rams, Benetússer dóna el tret d'eixida a una les seues setmanes més intenses de l'any, la Setmana Santa la celebració de la qual amb la representació de la mort i resurrecció de Jesucrist compleix 70 anys. Per al dijous a la nit està prevista la representació sacra de l'últim sopar en l'escenari de la plaça de l'Església. El divendres, dia gran de la celebració, a les 11.30h en l'escenari de la plaça de l'Ajuntament s'escenificarà el judici de Jesús davant Pilat. Posteriorment tindrà lloc l'emocionant camí fins a la Muntanya Calvari per a finalment reviure la mort del fill de Déu en la creu. 

 

 

Informa Nou Horta. Benetússer

 

Modificat el Dimarts, 16 abril 2019 13:38

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.