Benetússer posa un punt violeta contra la violència masclista i agressions sexistes durant les Festes Majors

Dilluns, 08 Juliol 2019 11:15 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 164 vegades

Durant el transcurs de les festes majors de la localitat l'Ajuntament de Benetússer ha instal·lat un punt violeta contra la violència masclista en el qual tota dona que es poguera haver sentit assetjada o agredida, així com persones que hagen presenciat una agressió sexista, puga informar les professionals que es troben allí.

 

Una psicòloga, una advocada i diverses voluntàries ofereixen informació i presten la seua ajuda des d'una carpa instal·lada en la plaça de l'Ajuntament on se celebren nombrosos actes aquests dies. Segons expliquen les treballadores, fins al moment la gent ha sol·licitat informació sobre el servei, així com moltes dones els han expressat sentir-se més segures en veure aquest punt violeta, i afortunadament tampoc ha sigut necessària realitzar cap intervenció.

 

“Per primera vegada posem en marxa aquest punt violeta i hem elaborat una campanya de sensibilització per a tenir unes festes majors lliures de violència sexista” comenta la regidora d'Igualtat, Ana Martín Valero. A fi de conscienciar a la gent durant les festes enguany a més s'han tornat a distribuir més de 5.000 gots reutilitzables amb el missatge “De camí a casa vull ser lliure, no valenta”.

 

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dilluns, 08 Juliol 2019 11:17

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.