Tornen a Benetússer les extraescolars d'esgrima en Horta Sud

Divendres, 18 Octubre 2019 13:05 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 210 vegades

Aquest any Horta Sud uneix les seues forces i es crea a la comarca la primera lliga Horta Sud d'esgrima, els participants de la qual seran els diferents col·legis de Horta sud que ofereixen actualment l'esgrima com a activitat extraescolar. En esgrima s'ofereix la possibilitat de participar en les classes, a xiquetes i xiquets externs al col·legi, gràcies al suport i col·laboració de les diferents Ampas dels centres escolars amb la finalitat d'oferir un esport inclusiu i accessible per a tots els nens i nenes de la comarca.

 

La lliga serà de sabre i floret, dues de les modalitats d'esgrima que estaven desapareixent i que gràcies a la col·laboració entre clubs de Horta Sud i el suport de la federació d'esgrima CV s'han anat recuperant i augmentant els seus participants.

 

Actualment els col·legis que imparteixen l'esgrima com a activitat extraescolar són els següents: Vicent Ricard i Bonill (Benetússer), CEIP Orba (Alfafar), CEIP L'Horta (Paiporta), El Vedat de Torrent i un nou col·legi que se suma aquesta temporada, el col·legi Julio Verne School.

 

Aquesta lliga donarà l'oportunitat a xiquets i xiquetes des de 3 a 16 anys de competir i relacionar-se entre ells, generant un espai de trobada, de disfrutar i de compartir els valors propis d'aquest esport, com el respecte, l'honorabilitat i el treball en equip.

 

La Lliga estarà organitzada pel Club d'esgrima la Robera sala d'Armis i la Universitat Catòlica de València i comptarà amb la col·laboració de l'Ajuntament de Benetússer, el club Àgora i el suport de la FECV.

 

I finalment, però no per això menys important, ressaltar que aquesta lliga tindrà lloc gràcies a l'obstinació i la col·laboració entre les dues mestres d'esgrima de la comarca, Amèlia Martí i Laura Pérez Aguado, que han volgut crear aquest espai per a continuar fomentant la pràctica del seu esport des de la cooperació entre clubs i el treball en equip.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Divendres, 18 Octubre 2019 13:08

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.