Benetússer forma a les entitats en el maneig de la nova seu electrònica

Dilluns, 21 Octubre 2019 15:08 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 120 vegades

Durant el curs l'alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, va explicar que la plataforma neix del compromís del Consistori per simplificar els tràmits de la ciutadania amb l'administració i que en aquesta línia es continuarà treballant, innovant i oferint noves solucions.

 

La seu electrònica té com a objectiu fer més fàcil els tràmits amb l'administració. D'aquesta forma accions tan comunes com la sol·licitud de certificats d'empadronament o registres d'entrada podran realitzar-se de manera telemàtica des de qualsevol lloc i a qualsevol hora sense necessitat de desplaçar-se físicament a cap oficina.

 

Per a accedir a la seu electrònica de l'Ajuntament de Benetússer és necessari disposar d'un certificat electrònic i del programa autofirma. D'aquesta forma la majoria dels tràmits que es realitzen amb el consistori poden fer-se de manera telemàtica.

 

A més de certificats d'empadronament o instàncies generals, a través de la nova seu electrònica es poden gestionar certificats de compatibilitat urbanística, comunicacions d'activitat innòcua, declaracions i llicències ambientals, canvis titularitat d'activitats i d'establiments públics, llicències d'obres, ocupacions de via pública o tramitació de guals entre altres gestions.

 

Així mateix, s'ha instal·lat un punt d'accés públic a la seu electrònica en la sala d'espera de l'edifici de l'Ajuntament a la disposició dels veïns que el necessiten.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dilluns, 21 Octubre 2019 15:10

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.