Benetússer finalitza la primera fase d'ampliació del poliesportiu i encara la seua finalització

Dimarts, 19 Novembre 2019 16:25 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 142 vegades

Les obres d'ampliació del poliesportiu municipal començaran la seua última fase després que el divendres quedés formalment finalitzada i rebuda la primera fase de la seua execució. Els responsables del projecte es van reunir en el poliesportiu juntament amb l'alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, i l'equip tècnic de la Conselleria de la Direcció General Esports per a rubricar la conformitat amb la finalització d'aquesta primera part en la qual s'ha realitzat l'estructura perimetral i pavimentat.

 

"Aquestes obres han estat finançades amb el pla Confiança que Benetússer tenia arracada d'ingressar per la Generalitat des de 2009 i és una satisfacció que per fi s'haja convertit en realitat deu anys després" explica Eva Sanz.

 

En aquesta última fase començaran a dotar-se i adequar-se les instal·lacions amb una pista de futbol-sala, una altra de bàsquet, quatre de pàdel i dos més que es podran utilitzar per a diferents esports. A més, hi haurà un 'street workout' o parc de cal·listènia.

 

Per al regidor d'Esports de l'Ajuntament de Benetússer Rafael del Riu, l'ampliació del poliesportiu en 7.800 m ² i les millores que s'estan duent a terme faran que el municipi puga disposar d'ací a poc temps d'unes instal·lacions esportives de "gran nivell".

 

"Estem molt il·lusionats amb aquest projecte, que és de tots, en el qual clubs i ciutadans han pogut aportar les seues idees respecte a les necessitats esportives, a més d'obrir un espai d'oci als més joves", comenta del Riu.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dimarts, 19 Novembre 2019 16:26

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.