“Jugadors” d'Àgora Teatre de Carcaixent triomfadora en la 12a edició de la Mostra de Teatre Amateur de Benetússer

Dilluns, 25 Novembre 2019 13:59 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 179 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Dissabte passat es va tancar la 12a edició de la Mostra de Teatre Amateur de Benetússer. "Jugadors" d'Àgora Teatre de Carcaixent va ser la gran triomfadora de la nit amb quatre dels vuit premis, entre ells el de millor obra d'aquesta edició. Va haver-hi reconeixements també per al grup de la Ribera a la millor escenografia, a Vicent Giner com a millor director i a Xabier Lauder com a millor actor protagonista pel seu paper de barber en l'obra.

 

El premi del públic va ser per a l'obra "Tres" de Zorongo Teatre de Bétera. El de millor actriu de repartiment per a Elma Zaragozá per la seua actuació en "Famílies Som" de Comuna Gàbia Teatre de Gandia. Per la seua part, el de millor actor de repartiment va ser per a Vicent Bonmatí pel seu personatge de "Zabala" en "7 crits en la mar" de Teatre en Construcció d'Elx. Finalment, el premi a millor actriu protagonista va ser per a Paola Castelló per "Famílies Som".

 

Com és habitual, abans del lliurament de premis, el Grup de Teatre Els Escalons, organitzador de la Mostra, va representar la seua obra fora de concurs. En aquest cas va ser un text de Darío Fo i Franca Rame sota el títol de "Pareja oberta" que va tenir a Verónica Garrit i a Toni Felguera com a protagonistes. Precisament els mateixos actors van ser els encarregats de dirigir la cerimònia de clausura.

 

Com a novetat en aquesta edició, el cartell de la Mostra de Teatre Amateur de Benetússer va comptar amb una obra per a públic infantil "L'aniversari d'Alicia" de la Manta al Coll Teatre. La gran resposta del públic a la proposta ha fet que l'organització estiga valorant consolidar aquesta opció per als més joves.

 

El regidor de Cultura de l'Ajuntament de Benetússer Juan Alarcón va voler destacar en el seu discurs el gran acolliment que ha tingut la Mostra de Teatre aquest any amb uns números d'assistència al Centre Cultural El Vaig moldre superiors als dels últims anys. Per la seua part, l'alcaldessa de Benetússer Eva Sanz va voler agrair a totes les persones que treballen perquè Benetússer "siga una referència en el món del teatre amateur gràcies al seu *Mostra". A més, va animar a l'organització a seguir amb l'aposta per la captació del públic jove amb les propostes per a públic infantil.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

 

Modificat el Dilluns, 25 Novembre 2019 14:02