Benetússer planeja reduir les emissions de CO2 en un 40% per a 2030 amb la participació ciutadana

Divendres, 29 Novembre 2019 14:52 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 277 vegades

Esta setmana s'ha presentat la primera part del Pla d'Acció per al Clima i l'Energia Sostenible (PAUS) que fixa com a objectius, entre altres, reduir les emissions de CO2 en un 40% per a 2030, a més d'augmentar l'eficiència energètica un 27% i l'ús d'energia procedent de fonts renovables un altre 27%.

 

Durant la jornada de presentació del dimecres en el saló consistorial es va mostrar a la ciutadania els resultats de l'estudi previ realitzat, un inventari d'emissions i anàlisis de riscos a més de la proposta d'estos nous objectius. Així mateix el pla requereix la col·laboració ciutadana per a definir noves metes i aconseguir-les. Els assistents a la trobada van participar en diversos grups presentant les seues propostes i impressions sobre diversos temes.

 

Des de l'Ajuntament de Benetússer s'està divulgant una enquesta per a conéixer les opinions dels veïns i veïnes de Benetússer sobre el seu futur mediambiental en els pròxims 11 anys.

 

El PAUS se suma a diverses mesures sostenibles que ja estan en desenvolupament en la població al costat d'un estudi econòmic-energètic, un altre pla de mobilitat i el Pla d'Acció Local. 

 

Informa Nou Horta. Benetússer

 

Modificat el Divendres, 29 Novembre 2019 14:53