El Partit Popular de Benetússer denuncia que l'Ajuntament no ha demanat la subvenció per a la compra de vehicles elèctrics

Dimarts, 03 Desembre 2019 13:05 Escrit per  PP Benetússer Publicat en Benetússer-VAL Vist 329 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La portaveu popular Laura Chulià porta des de l'any passat preguntant ple rere ple per la despesa del lloguer del cotxe que utilitza la policia local de Benetússer.

 

La vida útil de qualsevol vehicle adscrit a l'ús dels agents i oficials de la policia local sempre es veu reduïda imperiosament pel tipus de servei que presta i per l'ús continuat que se li dóna en cada jornada.

 

“En 2013 comprem un cotxe híbrid que va permetre optimitzar les despeses de combustible i millorar el rendiment general del vehicle que necessàriament ha de ser utilitzat per moltes mans” assenyala Chulià.

 

A més, el major estalvi de combustible es produeix mentre s'utilitza aquest tipus de motor, ja que es redueix el consum entre un 20 i un 40 per cent, juntament amb l'emissió de gasos i la contaminació acústica, la qual cosa suposa un increment de la qualitat de vida de la ciutadania. “Enguany la Diputació de València ha oferit als ajuntaments la possibilitat de demanar una subvenció de quasi 20.000€ per a poder adquirir vehicles elèctrics” postil·la la popular.

 

No obstant això, sembla que l'actual equip de govern socialista prefereix rebutjar la possible subvenció i acudir al Renting per a dotar de servei a la plantilla policial en l'exercici de les seues funcions de servir i protegir a la ciutadania de Benetússer, tampoc deixen clar si continuaran optant per un vehicle híbrid o 100% elèctric com ja fan altres poblacions limítrofes.

 

Els populars porten més d'any i mig exigint solucions al que anomenen “una simple compra de cotxe” i denuncien que després de tot aquest temps “els veïns i veïnes de Benetússer portem pagats més de 14.000€ tirats al fem pagant un cotxe de lloguer” o cosa que és el mateix ja tindrien un cotxe pràcticament pagat en any i mig que porten llogant un vehicle marca DACIA a raó de 786,50€ al mes.

 

 

Informa Nou Horta. PP Benetússer

Modificat el Dimarts, 03 Desembre 2019 13:14