Èxit del mercat nadalenc de Benetússer

Dilluns, 16 Desembre 2019 15:46 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 140 vegades

Benetússer celebra el Nadal amb una àmplia programació familiar. El diumenge ha celebrat amb gran èxit de públic el seu tercer mercat nadalenc en el qual han participat comerciants i associacions locals, arribant a una trentena d'expositors.

 

Així mateix, esta és ha sigut la primera vegada que este mercat nadalenc s'ha instal·lat dins del mercat municipal de Benetússer, organitzat des de la Regidoria de Desenvolupament Local per a la promoció del xicotet comerç local. També es van repartir més de 500 bosses de tela amb el missatge “jo compre a Benetússer” i capells nadalencs per a reforçar el missatge d'esta campanya.

 

Es van instal·lar nombrosos llocs per a realitzar compres i degustar productes, acompanyats d'activitats i tallers infantils.

 

Els comerços van presentar els seus productes i també una bona oferta gastronòmica que va fer les delícies dels assistents, també va haver-hi una àmplia mostra de productes locals i artesans. En total han participat 22 comerços, 7 associacions locals, el fòrum de Participació Ciutadana de l'Agenda 21 local i els alumnes de fotografia de l’Escola d’Adults que van amenitzar la jornada amb una sessió de retrats.

 

Segons explica el regidor de Desenvolupament Local, Emilio Cano, “tant expositors com assistents coincidixen que el mercat nadalenc ha sigut un èxit, a més ha permés a molts comerços participants millorar la seua visibilitat, tots coincidixen que cal repetir l'any que ve”.

 

Paral·lelament es va organitzar en el pàrquing un mercat ambulant de barata nadalenca per a mostrar a la ciutadania i especialment a la joventut, altres models de consum. El matí també va estar animada en la plaça de l'Ajuntament amb el ‘Sarau’ musical organitzat pel ‘Grup de Danses Hawwara’ i ‘Germans Caballers i amics' amb balls i cançons del folklore valencià que va fer de la jornada un dia redó en el municipi.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dilluns, 16 Desembre 2019 15:47