Benetússer continua millorant l'accessibilitat als carrers Mariano Benlliure, Marquès del Túria i Palleter

Divendres, 24 Gener 2020 11:13 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 351 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Benetússer posa en marxa diferents obres en la població aquesta setmana amb la finalitat de millorar l'accessibilitat, voreres, pavimentat i la xarxa d'aigua potable.

 

En el primer tram del Carrer Mariano Benlliure s'està treballant en la millora de l'accessibilitat, xarxa d'aigua potable i paviment. S'adaptaran els passos de vianants a la normativa vigent per a millorar l'accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda, també es millorarà l'evacuació d'aigües pluvials mitjançant la inclusió d'arracades cap als laterals del carrer que conduïsquen l'aigua als nous embornals de nova execució.

Al seu torn el dia 27 de gener s'iniciaran una obra similar al carrer Palleter des del Camí Nou fins a la plaça de Lepant.

 

També es realitzaran obres en el tram final del carrer Ramón y Cajal amb Salvador Carbó, es procedirà a substituir la xarxa de sanejament existent. Es connectaran a la nova xarxa els nous embornals realitzats i es realitzaran nous pous de registres.

 

El cost de les obres ascendeix a un total de 201.934.62 € subvencionats per la Diputació de València a través del programa SOM i tindran una duració aproximada de quatre mesos.

 

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Divendres, 24 Gener 2020 11:14