Benetússer acull la segona trobada de la Lliga Horta Sud d'esgrima

Dimarts, 11 Febrer 2020 13:30 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 112 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Diumenge passat es va celebrar en el Poliesportiu Municipal de Benetússer la segona trobada de la Lliga Horta Sud d'esgrima organitzat pel Club d'esgrima La Robera Sala d’Armes i l'Ajuntament de Benetússer en col·laboració amb la Universitat Catòlica, Club d'esgrima Àgora, Club d'esgrima Flor del taronger i Club Esportiu LGTBI+ Samarucs.

 

La competició va comptar amb més de 70 esportistes, amb i sense diversitat funcional, de diferents categories i disciplines, com el sabre, l'espasa i el floret. Es va poder veure competir als xicotets de Horta Sud des de tan sols 3 anys, adolescents i adults. L'esdeveniment, que va comptar amb la col·laboració de més de 150 persones de diferents clubs de la Comunitat Valenciana, es va celebrar en commemoració del Dia Internacional contra la LGTBIfobia en l'esport. A més, durant el matí es va poder presenciar una exhibició de Ludosport, modalitat que maneja sabres de llum.

 

Totes les persones que van acudir a la cita van ser obsequiades amb un xicotet esqueix d'encisam per a promocionar l'alimentació saludable, regal ecològic i didàctic de l'horta valenciana proporcionat de manera gratuïta per Flores Borreda de Benetússer.

 

El regidor d'Esports de l'Ajuntament de Benetússer Rafael del Riu va mostrar la seua satisfacció per la celebració de l'esdeveniment. “Els clubs esportius locals són el cor del nostre esport i per aquest motiu la col·laboració amb ells i amb els esdeveniments que organitzen és constant”, explicava després del lliurament de premis en la qual va participar.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dimarts, 11 Febrer 2020 13:32