Benetússer pren mesures sanitàries d'emergència pel coronavirus i l'ajornament de les festes

Dijous, 12 Març 2020 18:49 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 139 vegades

L'equip de govern de l'Ajuntament de Benetússer s'ha reunit en diferents comissions de treball amb l'objectiu d'analitzar les conseqüències de la crisi sanitària provocada pel coronavirus Covid-19 i coordinar un pla d'actuació en la localitat.

 

S'han tractat les mesures a implantar quant a la prestació de serveis a la ciutadania, les conseqüències de l'ajornament de les falles i de l'agenda municipal, al costat del tema de prevenció de riscos laborals per al personal de l'Ajuntament.

 

A aquest efecte, s'han publicat tres decrets d'alcaldia que estipulen les mesures que adoptarà el Consistori davant aquesta situació sanitària.

 

Mesures proactives de prevenció

Com a mesura de prevenció queden suspesos fins a un altre avís del Ministeri de Sanitat tots els actes de caràcter multitudinari de l'agenda municipal. També se suspenen les activitats del Centre Municipal de Convivència, Escola d’Adults, Escoles Esportives Municipals, així com la programació del Centre Cultural El Molí.

 

L'Ajuntament continua atenent la ciutadania però insta que tots els tràmits amb l'administració es realitzen de manera telemàtica a través de la seu electrònica o bé per telèfon.

 

Pel que respecta a la Fira Associativa i Comercial (FAC) i el Fòrum d'Ocupació la Regidoria de Comerç està estudiant una nova data en el calendari per a fer possible la seua celebració.

 

Durant la jornada d'ahir a més es va mantindre una reunió amb les sis comissions falleres del municipi i la Junta Local per a coordinar conjuntament el trasllat de les festes a una nova data.

 

Així mateix, l'alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz Portero, fa una crida als veïns i veïnes a mantindre la calma i col·laborar en aquesta situació seguint rigorosament les mesures de seguretat emeses pel Ministeri de Sanitat.

 

S'informarà la ciutadania a través dels canals oficials sobre qualsevol novetat sobre aquest tema, per la qual cosa es prega seguir la informació exclusivament de fonts oficials i no contribuir a la difusió de notícies falses i alarmistes.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dijous, 12 Març 2020 18:51

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.