L'Ajuntament de Benetússer fabricarà al costat d'una xarxa de voluntaris centenars de màscares per a l'Hospital Peset de València

Dilluns, 23 Març 2020 13:06 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 49 vegades

L'ajuntament de Benetússer convoca a una xarxa de voluntaris al costat dels quals fabricarà centenars de màscares per a l'Hospital Universitari Doctor Peset. L'hospital els ha proveït del material necessari per a la seua fabricació.

 

Aquesta iniciativa, que ix de la falta de proveïment de màscares en centres de salut i hospitals, ha sigut promoguda pel Fòrum de Participació Ciutadana de l'Agenda 21 Local i la Regidoria de Sanitat i de Participació de Benetússer. Amb ella es vol contribuir a la prevenció del contagi del Covid-19, mitjançant la creació de proteccions respiratòries.

 

La regidora de Sanitat, Aroa Juan, ha sigut l'encarregada de la gestió directa amb el Peset, el qual s'ha compromés a enviar el material necessari (teles quirúrgiques, cintes...) per a la fabricació d'aquestes peces.

 

"Estem molt agraïts al Fòrum de Participació Ciutadana de l'Agenda 21 Local per la iniciativa, ja que ajudarà a frenar la corba", afirma la regidora, al que afig "des de l'ajuntament instem a la col·laboració ciutadana, tant de particulars com d'empreses, per a aconseguir proveir a la sanitat de tan necessàries proteccions".

 

L'ajuntament enviarà a l'hospital les màscares creades pels voluntaris, una vegada hagen esgotat el material de la primera tanda. I serà el Peset l'encarregat del tractament i distribució d'aquestes. L'hospital continuarà enviant material per a la producció de més peces, sempre cenyint-se a les necessitats de proveïment.

 

Des de l'ajuntament llancen una crida a la ciutadania, tant per a particulars que puguen participar en la producció, com per a comerços que puguen proporcionar cinta i goma, entre altres materials. Aquesta és una iniciativa més amb la qual Benetússer demostra la seua conscienciació i cooperació en aquest estat d'alarma.

 

l ayuntamiento lanzan un llamamiento a la ciudadanía, tanto para particulares que puedan participar en la producción, como para comercios que puedan proporcionar cinta y goma, entre otros materiales. Esta es una iniciativa más con la que Benetússer demuestra su concienciación y cooperación en este estado de alarma.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dilluns, 23 Març 2020 13:08

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.