Benetússer apuja l'ànim a ritme de 'Chiquilla' en un vídeo repte

Dilluns, 30 Març 2020 13:58 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 73 vegades

L'Ajuntament de Benetússer ha preparat al costat de les aportacions dels seus veïns i veïnes un simpàtic vídeo playback de la cançó 'Chiquilla' de Seguridad Social amb la finalitat d'apujar l'ànim durant el confinament. El cantant del grup Seguridad Social, José Manuel Casañ, convidava a tots els veïns del seu poble natal a què junts prepararen un divertit vídeo des de casa cantant l'icònic tema de la formació. La resposta de la ciutadania ha estat aclaparadora, enviant centenars de clips i fragments de la cançó i abillats amb pals de fregar, cassoles i altres creatius estris per escenificar el vídeo.

 

Com a resultat final l'Ajuntament ha preparat un vídeo en què recull algunes d'aquestes escenes de transgressió de l'avorriment com a mostra del gran talent i enginy dels seus veïns i veïnes que s'han mobilitzat junts davant la crida del consistori i del cantant.

 

Múltiples iniciatives d'expressió creativa i artística

Durant aquests dies de confinament la ciutadania també s'ha implicat en les diferents iniciatives promogudes des del consistori, com la creació d'uns dibuixos de 'Benemonsters' per "defensar" a les llars del Covid-19 i confeccionar una sorpresa conjunta als pares en el 19 de març amb un vídeo col·laboratiu.

 

A més, fins a la fi del període de confinament, l'Ajuntament continua oferint alternatives d'oci i entreteniment per a totes les edats. Els majors tindran tota una setmana de tallers i cursos en línia per seguir exercitant-, mentre que els joves poden interactuar entre ells amb els diferents reptes i recursos que posa al CIJ a la seua disposició. El Centre Cultural El Molí també ha preparat una programació cultural en què hi haurà espai per explicar la història dels carrers de Benetússer, realitzar contacontes sobre diferents parts de món i compondre una peça musical col·laborativa, entre altres propostes.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dilluns, 30 Març 2020 14:01

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.