Cap escolar sense tasques a Benetússer durant la crisi sanitària

Dimarts, 07 abril 2020 13:24 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 47 vegades

L'Ajuntament de Benetússer cada dia atén les nombroses necessitats derivades d'aquesta crisi sanitària, i ara ha afegit una altra labor a la seua agenda de serveis municipals: acostar les tasques escolars impreses a llars sense internet o sense un ordinador.

 

Segons explica la regidora d'Educació, Ana Martín Valero, "un dels centres educatius va sol·licitar ajuda a l'Ajuntament en detectar que hi havia una dotzena de llars sense els recursos tecnològics necessaris perquè els escolars pogueren tindre el material de treball durant el període de confinament per la crisi sanitària".

 

L'Ajuntament ha disposat aquest dilluns tots els mitjans necessaris per a fer arribar a aquests estudiants les seues tasques impreses, mitjançant la brigada de serveis.

 

Per part seua, la regidora explica que des del Consistori estan "en contacte permanent amb els centres educatius de Benetússer per a detectar problemes i ajudar-los en les necessitats que puguen sorgir". També s'ha activat un dispositiu de cerca coordinat per la Policia Local i els Serveis Socials i Padró per a localitzar a l'alumnat. D'aquesta manera, l'alumnat podrà estar al dia per igual davant el complex escenari educatiu que suposa aquesta crisi per a moltes persones.

 

Durant les últimes setmanes també s'ha treballat en la desinfecció dels centres públics escolars perquè tot estiga preparat arribat el moment de reprendre les classes.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dimarts, 07 abril 2020 13:25

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.