Benetússer es protegix amb mampares en els comerços

Dijous, 09 abril 2020 13:09 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 71 vegades

L'Ajuntament de Benetússer està aplicant totes les mesures sanitàries que té al seu abast per a poder fer front al coronavirus en la població i també en els comerços. Per a això ha instal·lat 50 mampares de protecció en els comerços locals i establiments que així ho han desitjat.

 

L'alerta sanitària i l'estat d'alarma decretats pel coronavirus va suposar el tancament de molts establiments a Benetússer, excepte el dels negocis i comerços de primera necessitat, com són les botigues d'alimentació. "L'activitat en carnisseries, fleques, fruiteries i ultramarins no ha cessat i volem fer costat a tots aquests comerços locals dotant-los de mampares, com a mesura de prevenció i per a garantir la seguretat de venedors i compradors" explica el regidor de Comerç, Emilio Cano Arteaga.

 

Entre altres mesures, a més de limitar l'aforament, guardar les distàncies de seguretat, recomanar el pagament amb targeta i utilitzar guants; els establiments que romanen oberts a Benetússer, compten ara amb mampares de protecció fetes d'un material altament desinfectable i amb una superfície de 72x92cm. "Cridem a tots els comerços que estan oberts explicant-los aquesta iniciativa i ha tingut molt bona acceptació" comenta el regidor.

 

Seguint aquesta mateixa línia d'ajuda al comerç local i vetlar per la seguretat de venedors i compradors, la Regidoria de Comerç ha elaborat un llistat de comerços classificats per activitat, indicant tant l'horari d'obertura com un telèfon de contacte, que es pot consultar i descarregar en la web municipal.

 

"D'aquesta forma podem facilitar als veïns i veïnes les seues compres en els establiments més pròxims als seus respectius domicilis, i poden assegurar-se per endavant de la disponibilitat de productes o saber si oferixen un servei d'encàrrecs per Whatsapp o repartiment a domicili" finalitza l'edil.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dijous, 09 abril 2020 13:10

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.