L'Ajuntament de Benetússer elimina l'impost de terrasses durant tot l'any

Dimarts, 19 Mai 2020 13:46 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 39 vegades

L'Ajuntament de Benetússer eximix del pagament impositiu per ocupació de via pública (OVP) al sector hostaler fins a final d'any per a facilitar la seua recuperació econòmica de la crisi provocada per la Covid-19.

 

El Consistori ha previst un estalvi de 41.000€ per a l'hostaleria en el municipi amb la supressió de la taxa de terrasses des del 14 de març fins al 31 de desembre de 2020.

 

A més, l'Ajuntament facilitarà l'ampliació provisional de les terrasses; complint certs requisits tècnics i de seguretat que s'estudiaran de manera personalitzada i que ja ha començat a gestionar a través de la Policia Local i personal tècnic.

 

Per la seua part el regidor de Comerç, Emilio Cano Arteaga, assenyala que "s'ha mantingut contacte amb l'Associació d'Hostaleria de la localitat per a estudiar la millor manera d'ajudar-los en aquesta situació a la qual s'enfronten i brindar-los tot el suport".

 

Aquestes mesures es troben dins del Pla de Recuperació Econòmica i Social que contempla un ampli paquet de mesures socioeconòmiques per a anticipar l'eixida de la crisi econòmica del municipi.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dimarts, 19 Mai 2020 13:46

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.