Benetússer multiplica el reciclatge en l'ecoparc mòbil de l'EMTRE

Dilluns, 25 Mai 2020 12:35 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 55 vegades

L'ecoparc mòbil de l'Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus ha représ aquesta setmana la seua activitat, triant la plaça de la Xapa de Benetússer com un dels punts en els quals reactivar el servei amb un estupend acolliment. Els veïns i veïnes que usualment acudixen a aquesta zona han reciclat 5 vegades més quantitat de residus que l'última vegada que l'ecoparc mòbil va visitar la mateixa ubicació.

 

En total han assistit a 169 persones des del dilluns fins al dimecres, i s'han reciclat 2.862,4 unitats de residus, dada que inclou objectes, enderrocs per pes i líquids.

 

La regidora de Medi Ambient, Dolors Tarín Belda, comenta que "aquestes xifres constaten el gran acolliment que té l'ecoparc mòbil des que començara a donar servei en la població fa dos anys i que cada vegada hi ha més consciència social i respecte pel medi ambient".

 

Algunes de les xifres més destacables és que s'han depositat 19 litres d'oli de cuina, 537 piles alcalines, 27 piles de botó, 585 càpsules de café metàl·liques i 165 de plàstic, 282 radiografies, 117 bombetes, 31 tubs fluorescents, 54 telèfons mòbils, 11 tòners, 5 ordinadors i 3 impressores entre altres residus.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dilluns, 25 Mai 2020 12:38

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.