Benetússer invertirà 845.000€ en la millora dels seus carrers

Dimecres, 01 Juliol 2020 15:12 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 51 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Benetússer invertirà 845.000 euros en la millora dels seus carrers, una partida que deriva d'una subvenció rebuda del Pla d'Inversions 2020-21 de la Diputació de València. "Realitzarem millores en algunes de les vies del nostre municipi, perquè els nostres veïns i veïnes gaudisquen d'un poble més accessible", ha afirmat l'alcaldessa Eva Sanz.

 

El total de la subvenció es destinarà a realitzar obres d'ampliació i millorar l'accessibilitat de les voreres del marge nord, realitzar instal·lacions i asfaltats en l'avinguda de Paiporta; realitzar obres de condicionament del carrer Marqués del Túria des del carrer Major; i realitzar obres de condicionament del carrer Rector Eduardo Ballester i el tram final del carrer Palleter.

 

La quantia rebuda pels municipis variava en funció de si complien els següents requisits: incrementava d'un 5% en les ajudes si el municipi ha desenvolupat el seu propi pla d'Igualtat; un 2% més pel desenvolupament d'un pla urbà estratègic; un 1,5% vinculat a tindre un pla de mobilitat sostenible. D'aquesta manera, en complir amb tots aquests requisits, el pressupost destinat a Benetússer ha passat dels 824.856,77 euros contemplats en la fase inicial del pla als més de 845.000 euros finals.

 

L'acceptació d'aquesta subvenció va lligada la realització per part del consistori d'un Pla Urbà d'Actuació Municipal que haurà de ser entregat a diputació abans que finalitze l'any. Es tracta d'un document estratègic que servirà com un full de ruta bàsic per a activar polítiques municipals en matèria d'urbanisme, fixant terminis i prioritats de les actuacions.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dimecres, 01 Juliol 2020 15:13