Benetússer inicia ‘Vesprades d'estiu’, un programa amb tallers para joves

Dilluns, 13 Juliol 2020 09:58 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 130 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Benetússer, a través del Centre d'Informació Juvenil de la localitat, ha posat en marxa la iniciativa 'Vesprades d'estiu', unes sessions setmanals plenes d'activitats, que van començar aquest dijous, dirigides als i les joves de la localitat.

 

L'alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz, ha explicat que "és la primera vegada que es realitza aquest cicle dirigit a joves, perquè puguen disfrutar en el nostre municipi d'activitats per a tots els gustos i fer-los així més suportables les vesprades de juliol". "Es tracta d'una alternativa al tradicional Estiu Jove –que no s'ha pogut dur a terme amb motiu del COVID19-", ha puntualitzat.

 

"A Benetússer tenim una població jove molt activa, que s'implica i participa en tots els serveis i programes que llancem des del consistori, una participació que, ens consta, és més que satisfactòria", ha destacat l'alcaldessa Eva Sanz.

 

Per la seua part, el regidor de Joventut, Denis Madrid, ha explicat que "durant els tallers estem seguint les mesures de seguretat necessàries, perquè respectem tots els protocols sanitaris marcats pels organismes oficials per a evitar la propagació del COVID19".

 

Aquest programa, dirigit als nascuts i nascudes entre 2003 i 2008 (tots dos inclusivament) tindrà lloc en el Centre d'Informació Juvenil els dijous de juliol de 18 a 21 hores, excepte el dijous 30, que serà de 18 a 23 hores. En principi, es va habilitar un contingent de 15 persones per sessió, però davant l'èxit de la convocatòria, s'ha decidit augmentar un 12%, fins als 18 assistents.

 

Així doncs, aquest cicle per a joves va començar la setmana passada, amb gran èxit de participació en una jornada que incloïa tres activitats molt diverses com el Fòrum pati 'Com està la teua gent?', en la qual els i les assistents van realitzar una primera presa de contacte; també van realitzar un torneig de ping pong i també van jugar als dards electrònics.

 

D'altra banda, dijous que ve està prevista una gimcana i jocs a l'aire lliure i l'activitat 'Et convide a berenar', en la qual els i les participants elaboraran el seu propi berenar, respectant totes les mesures de seguretat i higiene.

 

La vesprada del 23 de juliol els i les joves de Benetússer podran aguditzar el seu enginy amb l'activitat 'Bla, bla, bla ... resol l'endevinalla', participant en jocs de taula amb premis i realitzant manualitats en el taller 'Manicreando'.

 

Per a l'última sessió, que tindrà lloc el dijous 30, s'ha previst un torneig de futbolí, un concurs de sopes i lletres i un taller de tapes saludables que acabarà amb un sopar a l'aire lliure.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dilluns, 13 Juliol 2020 10:02