Benetússer ofereix als seus veïns un estiu de cinema amb ‘Cinema d’Estiu’

Divendres, 07 Agost 2020 18:52 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 204 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Benetússer ha posat en marxa ‘Cinema d’estiu’, el seu cicle de cinema a la fresca que s’emmarca dins de la seua programació cultural estival: Les nits d’Estiu.

 

“Durant les nits dels divendres d’agost volem que els nostres veïns i veïnes puguen gaudir de manera gratuïta i segura d’algunes de les millors referències del cinema actual i del cinema clàssic. Presentem una cuidada selecció de títols de diferents gèneres dirigits a públics molt variats: comèdia, cinema clàssic, aventura…”, ha explicat el regidor de Cultura, Juan Alarcón.

 

Aquestes sessions es realitzen adoptant totes les mesures de seguretat i higiene dictades per les autoritats necessàries per a previndre el contagi del COVID19. Així, es garanteix la separació interpersonal d’1,5 metres, es facilita gel hidroalcohòlic i, com a nova mesura, es realitza una presa de dades dels i les assistents per a facilitar un possible rastreig en cas de ser necessari.

 

“Hi haurà 107 places per funció distribuïdes respectant totes les mesures de seguretat i higiene”, ha afegit Alarcón.

 

El primer divendres d’agost arranca amb una doble sessió dels Germans Marx en la qual els i les assistents podran gaudir de dues de les seues obres més conegudes:‘El camarote de los Hermanos Marx/ Una noche en la ópera’ i ‘Sopa de ganso’.

 

El següent divendres, 14 d’agost, en la plaça del Molí es projectarà ‘El nostre últim estiu a Escòcia’, un film per a tots els públics i el divendres 21 serà la passada de ‘Victor Victoria’. L’última obra projectada serà la del divendres, 28 d’agost, ‘Se nos fue de las manos’.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Divendres, 07 Agost 2020 18:52