Benetússer estrena una nova coberta totalment impermeable en el pavelló poliesportiu municipal

Dimecres, 09 Setembre 2020 10:20 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 87 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Benetússer ha estrenat una nova coberta totalment impermeable en el sostre del Pavelló Poliesportiu Municipal. “Gràcies a la col·locació d’aquesta nova coberta s’evitaran els problemes d’estanquitat i les filtracions derivades que es donaven amb l’antiga, optimitzant així l’ús d’aquestes instal·lacions municipals”, ha indicat l’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz.

 

Es tracta d’una coberta tipus Deck composta de diverses capes, una primera de xapa perfilada -que és la que suporta tota la càrrega de la coberta-, una segona capa d’aïllament termo-acústic, una làmina impermeabilitzant per a garantir la total estanquitat en tota la superfície i una última capa composta per una làmina asfàltica amb grans minerals.

 

A més, amb el canvi de coberta s’han introduït noves millores en l’ensostrada, com la incorporació de claraboies que garanteixen la il·luminació natural de l’espai. També s’han col·locat al llarg de tota la coberta aspiradors dinàmics per a garantir la renovació de l’aire, afavorint així la ventilació i evitar així condensacions d’aigua.

 

De la mateixa manera, s’han duplicat els baixants per a afavorir l’evacuació de l’aigua i s’ha col·locat un sobreeixidor, que actua com un sistema d’alerta primerenca per a evitar possibles embossos en el circuit de desguàs de la coberta, s’ha incorporat un canaló extern per a recollir més quantitat d’aigua i s’han reforçat els punts febles en les juntes per a evitar nous estancaments.

 

El projecte, que s’ha executat al llarg del mes d’agost, ha rebut una inversió de 91.234.000 euros i ofereix un termini de garantia total per part de l’empresa adjudicatària d’11 anys.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dimecres, 09 Setembre 2020 10:21