El Centre Cultural El Molí de Benetússer torna a obrir el teló amb un programa variat

Dijous, 10 Setembre 2020 15:51 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 37 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

El Centre Cultural El Molí de Benetússer presenta la seua programació estable per al mes de setembre, amb el cicle 'Cultura a la plaça', que ofereix una cuidada selecció de concerts, obres teatrals i espectacles circenses.

 

Així, aquest cicle arranca aquest diumenge a les 19 hores en la plaça del Molí, amb el concert 'Vientos de Broadway', de Púrpura Pansa, un espectacle que realitza un recorregut pels musicals més clàssics com a Cabaret o Chicago fins als espectacles musicals més recents.

 

El teatre també té una importància crucial en la programació de El Molí d'aquest mes. Així doncs, el dissabte 19 de setembre a les 20.30 hores en el propi Centre El Molí, els veïns i veïnes de Benetússer podran disfrutar d'una obra de referència en l'escena valenciana, 'L'Electe', de L'Horta Teatre. Es tracta d'una peça còmica sobre el president d'un país que el dia del seu discurs d'investidura descobreix les vertaderes raons que l'han portat allí.

 

El diumenge 20 de setembre a les 19 hores, tindrà lloc l'espectacle d'equilibri i malabars 'Oyun', protagonitzat per Federico Menini, més conegut com 'El Fedito', que jugarà desafiant a la gravetat amb objectes quotidians.

 

El teatre torna amb força a la programació el dissabte 26 a les 20.30 hores amb l'obra 'Lázaro', de Leamok, una adaptació lliure del clàssic espanyol 'El Lazarillo de Tormes' comptada amb una estètica Hip hop.

 

La programació de El Molí de setembre es tanca el diumenge 27, a les 18h, amb 'Sonata Circus', de la troupe Malabo. En aquest espectacle circense es conta la història de Coral i Isard, dos somiadors que es troben en el camí per a compartir les seues dues passions: el circ i la música.

 

L'entrada estarà controlada i se seguiran totes les mesures establides pel Ministeri i la Conselleria de Sanitat per a frenar l'expansió del COVID19.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

 

Modificat el Dijous, 10 Setembre 2020 15:53