Benetússer continua treballant per a millorar la qualitat vida de la seua població animal

Dimecres, 14 Octubre 2020 15:43 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 34 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Benetússer ha ampliat i millorat el pipican del parc de Monte Alto, adequant-lo a les necessitats dels cans, així com el del Barri de l'Estació. Per a això, s'ha barrat l'espai d'esplai caní en existent en Monte Alto., de 200 m², i s'han sumat 350 m².

 

D'aquesta manera es poden trobar en 550 m² dividits en tres espais diferenciats perquè els gossos de Benetússer puguen socialitzar i jugar: la zona comuna de agility amb dispositius perquè els cànids facen esport i una font dual; un espai delimitat per a gossos xicotets i un altre per a gossos de gran grandària.

 

En l'espai per a gossos del Barri de l'Estació s'ha posat una font i s'ha condicionat el sòl tirant i premsant terra per a poder tindre un mantell ferm perquè els animals puguen gaudir en plenes condicions de l'espai.

 

"A Benetússer comptem amb una gran i creixent població de gossos, per això hem adequat l'àrea de gossos, de Monte Alto, perquè més gossos puguen jugar en llibertat de manera segura i en tranquil·litat", ha explicat Eva Sanz, alcaldessa de Benetússer.

 

"En aquest nou espai els gossos fer exercici i, per descomptat, descarregar tota l'energia necessària per a tornar a casa calmats", ha afegit la regidora de Medi Ambient", a més de poder assaciar la seua set amb les dues fonts col·locades, Dolors Tarín Belda.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dimecres, 14 Octubre 2020 15:45