L'Ajuntament de Benetússer incorpora a 7 nous treballadors gràcies a les subvencions de LABORA

Divendres, 23 Octubre 2020 16:05 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 171 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La setmana passada l’Ajuntament de Benetússer va donar la benvinguda a 7 nous treballadors i treballadores que donaran suport al treball de diferents departaments de la corporació municipal.

 

Aquestes persones prestaran els seus serveis a l’Ajuntament durant 6 mesos, gràcies al programa EMCORP 2020 de LABORA, el Servei Valencià d’Ocupació i Formació de la Generalitat Valenciana, el qual ha subvencionat amb 50.000 euros la contractació del personal, cobrint així el 50% de la inversió realitzada per la institució local.

 

Aquestes persones exerciran les tasques de pintor, peó, administratius i tècnics audiovisuals.

 

L’Ajuntament va celebrar l’arribada dels beneficiaris del programa en el seu compte d’Instagram l’endemà de la contractació. L’alcaldessa de Benetússer, Eva Sanz Portero, ha manifestat “la importància d’aquests plans d’integració social, sobretot, en aquests difícils temps que vivim a causa de la COVID-19” i ha dit estar “molt contenta de donar aquesta oportunitat als 7 nous treballadors de la corporació”.

 

Sanz, ha destacat també que “en les pròximes setmanes s’incorporaran més persones, que s’han quedat recentment en situació de desocupació a causa de la pandèmia, a la plantilla de l’Ajuntament gràcies al programa ECovid”.

 

Per part seua, Emilio Cano, regidor responsable de l’AEDL, ha mostrat el seu acord amb l’alcaldessa i a més assenyala que no van dubtar a formar part del programa EMCORP. “Sabem que aquesta és una molt bona oportunitat per als aturats majors de 30 per a augmentar la seua ocupabilitat una vegada acabe l’experiència a l’Ajuntament, i fins i tot nosaltres mateixos els tindríem en compte si en el futur necessitàrem personal perquè ja coneixen com treballem”.

 

EMCORP 2020 es presenta com un programa de subvencions destinades a la contractació de persones desocupades majors de 30 anys d’edat en col·laboració amb les corporacions locals.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Divendres, 23 Octubre 2020 16:06