Benetússer posa en marxa un dispositiu especial per a la festivitat de Tots Sants

Dimarts, 27 Octubre 2020 16:47 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 537 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Amb motiu de la festivitat de Tots Sants, l’Ajuntament de Benetússer, en col·laboració amb Policia Local i Protecció Civil, ha establit un dispositiu especial amb l’objectiu de garantir l’accés de la ciutadania al cementeri respectant en tot moment les mesures sanitàries derivades de la lluita contra la Covid-19. En aquest sentit, per a evitar les aglomeracions a l’hora de dur a terme els arranjaments florals, s’ha ampliat l’horari d’obertura de 8 a 13.45 hores i de 15 a 19 hores des del dilluns 26 al dissabte 31 d’octubre.

 

D’altra banda, el diumenge, 1 de novembre, la Policia Local desplegarà un dispositiu especial d’aparcament en els voltants del cementeri, per al qual s’està procedint a la senyalització específica que facilite l’accés dels i les visitants. A més, membres de Protecció Civil col·laboraran amb els treballadors del cementeri per a informar els veïns i veïnes de les recomanacions sanitàries, així com per a garantir el compliment de l’aforament màxim de 100 persones cada 45 minuts. També es procedirà de manera periòdica a la desinfecció d’espais, escales i útils de neteja amb la finalitat de prevenir els riscos de contagi.

 

El diumenge el cementeri romandrà obert de 8 a 13.45 hores i de 15 a 19 hores i, de manera excepcional, enguany el servei religiós s’efectuarà el 2 de novembre a les 11 hores.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dimarts, 27 Octubre 2020 16:47