Obertes les inscripcions per a participar en el Fòrum d'Ocupació de Benetússer

Dimarts, 04 Mai 2021 14:02 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 119 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Benetússer, a través de la seua àrea de Desenvolupament Local, obri hui les inscripcions per a assistir al Fòrum d'Ocupació ‘Jornada d’oportunitats laborals’ que tindrà lloc el 18 de maig de 9 a 14 hores en el poliesportiu de la localitat. Es tracta d'un esdeveniment que forma part del Pla de Recuperació Econòmic i Social del municipi i que té com a objectiu la dinamització del sector laboral a través de la posada en contacte d'oferents i demandants d'ocupació. Així, les persones interessades a acudir al Fòrum ja poden dur a terme la seua inscripció en la pàgina web habilitada per a l'ocasió https://www.benetusserocupacio.es/, consultar les ofertes d'ocupació disponibles i presentar la seua candidatura per a aconseguir una entrevista. “A més de donar suport a les empreses i autònoms del nostre municipi, ara la nostra prioritat absoluta se centra a dinamitzar l'ocupació de Benetússer a través d'iniciatives que oferisquen oportunitats de treball reals per als nostres veïns i veïnes”, indica l'alcaldessa del municipi, Eva Sanz.

 

La jornada, dissenyada especialment per a propiciar la contractació, se centrarà en tres grans àmbits. Primerament, els assistents trobaran ofertes d'ocupació actives per a llocs de treball reals distribuïts segons els requisits formatius per a cada activitat. A més, les persones demandants de treball inscrites en el Fòrum podran accedir a més de 20 empreses participants de manera directa, tant locals com de municipis de voltant, trencant amb la tradicional barrera que generen els processos de selecció en línia. I com a plat fort de la jornada, es durà a terme una marató d'entrevistes amb els departaments de recursos humans d'aquelles empreses en les quals es complisquen els requisits dels llocs oferits. Per a l'obtenció de les entrevistes s'haurà de presentar una candidatura abans del 14 de maig en les diverses ofertes d'ocupació que s'aniran actualitzant de manera periòdica.

 

L'esdeveniment comptarà amb aforament limitat per a evitar les aglomeracions i serà obligatori el compliment de les mesures sanitàries Covid-19 per part de tots els participants.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

Modificat el Dimarts, 04 Mai 2021 14:04