Benetússer reactiva als seus majors amb una programació d'activitats saludables gratuïtes

Dijous, 13 Mai 2021 18:19 Escrit per  Publicat en Benetússer-VAL Vist 96 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L’Ajuntament de Benetússer, a través de les seues àrees de Majors i d’Esports, posa en marxa ‘Majors actius a Benetússer’, un complet programa d’activitats que té com a objectiu reactivar el cos i la ment de les persones jubilades del municipi del 24 de maig al 30 de juny. En un context sanitari marcat per la millora exponencial de les dades de contagi locals i per l’avançat procés de vacunació en les franges d’edat més altes, el consistori ha decidit reactivar l’espai del Poliesportiu Municipal per a albergar un calendari d’activitats gratuïtes que es duran a terme en grups reduïts mitjançant inscripció prèvia. D’aquesta manera, les persones interessades a matricular-se el podran fer de manera presencial els dies 13, 14, 19 i 20 de maig en el poliesportiu en horari de 9 a 13 hores i de 17.30 a 20 hores a partir d’un ordre establit segons la inicial del primer cognom dels sol·licitants per a evitar aglomeracions. D’aquesta manera, el dijous 13 s’inscriuran de la A a la F, el divendres 14 de maig de la G a la L, el dimecres 19 serà el torn de la M a la R i, finalment, el dijous 20 de maig, els veïns i veïnes de la S a la Z. Està previst que el llistat definitiu de Majors Actius es publique el divendres 21 després de realitzar un sorteig entre totes les persones inscrites.

 

Les activitats oferides seran impartides pels clubs locals d’atletisme, karate i escacs, en una aposta del consistori per donar visibilitat als equips esportius del municipi amb l’objectiu d’impulsar la seua presència entre la ciutadania de Benetússer. D’aquesta manera, el Poliesportiu Municipal acollirà els dilluns i dimecres de 10 a 11 i d’11.15 a 12.15 activitats físiques de manteniment a càrrec del G.R.D Atletisme Benetússer. Els dimarts i els dijous, amb el mateix horari, serà el torn d’aprendre tècniques per a fomentar la flexibilitat amb el Club Karate Sensei José A. García i el Club Karate Shinkuokushin. I, finalment, els divendres s’abordaran els exercicis d’estratègia a través de la iniciació a l’esport mental de la mà del Club Escacs Benetússer.

 

Està previst que, en tots els casos, els grups estiguen formats per 15 persones i les activitats programades es desenvoluparan a l’aire lliure. Per a obtenir més informació poden posar-se en contacte amb l’àrea de Majors a través del 96 375 29 50, ext. 529, o a través del telèfon de contacte 673 49 60 08.

 

Informa Nou Horta. Benetússer

 

Modificat el Dijous, 13 Mai 2021 18:25