Els alumnes de l’Escola d’Estiu de Catarroja proposen suggeriments per millorar els parcs

Dijous, 27 Juliol 2017 13:26 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 503 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Instal·lar més fonts, posar rétols per identificar els arbres, plantar més flors i gespa, renovar els jocs infantils o fer taller ecològics. Són algunes de les propostes que els alumnes de les escoles d’estiu de Catarroja han fet a l’Ajuntament de Catarroja per a millorar els parcs de la localitat.   

Els xiquets i xiquetes, d’entre 5 i 15 anys, van visitar els espais verds del municipi i participaren en una activitat on reflexionaren sobre les necessitats que hi trobaren. Amb les conclusions han traslladat al consistori un document que recull totes les seues suggerències a l’hora de introduir millores en els parcs i jardins.  

L’alcalde de Catarroja, Jesús Monzó, ha visitat hui els quatre col·legis públics on s’imparteix l’Escola d’Estiu i els alumnes li han explicat totes estes propostes. 

 

Activitats d’estiu

També han volgut compartir amb l’alcalde algunes de las activitats que han fet en estes setmanes, com danses creades per ells mateixos. Una mascletà feta amb colps de botelles buides i moltes altres activitats.

L’Escola d’Estiu impartida en quatre dels cinc centres públics del municipi, Paluzié, Bertomeu Llorens, Jaume I i Vil·la Romana, acull a 613 alumnes de primaria tots els matins des del passat 26 de juny fins al 31 de juliol.

 

Informa Nou Horta. Catarroja

Modificat el Dijous, 27 Juliol 2017 13:39