Silvent participa en la primera sessió de la taula redona entre les candidatures locals organitzada per fòrum Catarroja

Divendres, 10 Mai 2019 12:11 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 250 vegades

 

La candidata a l'alcaldia de Catarroja pel PSPV-PSOE Lorena Silvent, va participar en la primera de les jornades de debat municipal organitzades per FÒRUM CATARROJA celebrada en la sala d'actes de la Casa de la Cultura del municipi, juntament amb els altres representants de les forces polítiques locals amb representació en la corporació actual.

 

Silvent, abans de la seua primera intervenció, va expressar que li haguera agradat compartir taula amb totes les candidatures que opten a aconseguir representació municipal per a enriquir el debat i va agrair la iniciativa als organitzadors. 

 

Seguidament, en el temps marcat i sent respectuosa amb el torn de paraula dels altres candidats, va esbossar unes breus pinzellades del programa electoral elaborat per la formació que encapçala, juntament amb la participació d'associacions, col·lectius i veïns i veïnes que han participat en la campanya "Parlem de Catarroja" iniciada el mes de febrer. 

 

La candidata pels socialistes de Catarroja va posar especial èmfasi en l'eliminació de barreres arquitectòniques, en el municipi, la promoció del patrimoni cultural de Catarroja com un dels motors del desenvolupament econòmic local i la millora i perfeccionament d'una gestió amb la ciutadania més pròxima i multidireccional. 

 

També va tenir temps per a desenvolupar breument els tres pilars d'acció social que s'inclouen dins del seu programa, com són l'impuls definitiu d'una vegada per sempre per a la construcció i desenvolupament de la Casa de la Joventut, amb una gestió concorde als temps actuals, la creació de la Casa de la Dóna com a espai de trobada i apoderament femení i el desig d'actualitzar el Espai Barraques com a centre actiu cultural, social i d'oci destinat als majors.

 

En finalitzar la seua exposició, la candidata socialista va respondre al torn de preguntes i va participar en el col·loqui realitzat amb posterioritat a la seua intervenció, ateses les preguntes i precs formulats pels assistents al debat. 

 

 

Informa Nou Horta. PSPV-PSOE Catarroja

Modificat el Divendres, 10 Mai 2019 12:15

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.