L’Escoleta de Maru, créixer amb somriures

Dilluns, 20 Mai 2019 10:19 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 387 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

A l’Escoleta de Maru, amb una experiència de més de 40 anys, compartim amb les nostres famílies els aprenentatges que ens proporcionen els nostres xiquets i xiquetes: els primers passos, les primeres paraules, les primeres malalties, les primeres emocions, les primeres curiositats o els primers jocs entre moltes altres coses.

 

Sabem que allò que importa és créixer, i és fer-ho en positiu, d’una manera feliç, per això les nostres metodologies estan adaptades a les necessitats i a la diversitat del nostre alumnat. Comptem amb professionals en formació continuada, el que ens permet reinventar la nostra educació curs enrere curs amb projectes innovadors, sempre amb educació en valors i criteris mediambientals i coeducadors en igualtat, amb metodología plurilingüe.

 

Formar part de l’Escoleta de Maru és gaudir dels seus espais i ambients amplis, polivalents i segurs dissenyats per al màxim aprofitament i diversió de l’alumnat i per fomentar i potenciar la seua autonomia, creativitat despertant la seua curiositat, i que permeten el descobriment de les seues pròpies capacitats. Comptem amb aules amb llum natural, un pati exterior de caràcter privat com el menjador amb la seua qualitat de cuina casolana amb productes de comerç de proximitat. I kilòmetre zero. 

 

En l’Escoleta de Maru garantim el joc i el moviment lliure com a mitjans per a l’aprenentatge i adquisició de les competències d’aquesta etapa educativa (0 a 3 anys), a partir de materials diversos i adaptats a ells i elles.

 

Tot açò ens fa escola de referència a la nostra població, Catarroja, amb diversos reconeixements a la seua trajectòria. L’experiència ens avala i les ganes de millorar i innovar el nostre treball ens guia per fixar objectius nous en l’educació.