Salvador Ciges, guanyador del premi ‘Horta Sud Prop de Tu’, exposa la seua obra en l’Ajuntament de Catarroja

Dimecres, 06 Novembre 2019 10:08 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 169 vegades

El Port de Catarroja és un punt d'inspiració per a artistes que poden contemplar en la bellesa del paratge moltíssimes escenes que evoquen grans moments. Una d'aquestes escenes és en la qual es va inspirar l'artista local, Salvador Ciges, per a una de les seues obres en aquarel·la, ‘Barca al Port de Catarroja’. Aquesta obra va resultar guanyadora en els premis Horta Sud Prop de tu, convocats per la Mancomunitat Horta Sud i que ara es pot visitar a l'Ajuntament de Catarroja.

 

L'autor de l'obra, Salvador Ciges, és un artista amateur que sempre ha viscut enamorat del món de la pintura i la fotografia. Després d'exercir aquesta passió com un hobby, Salvador s'ha anat formant en els diferents cursos que des de l'Ajuntament de Catarroja s'ofereixen a l'Escola d'Adults i Centre de Majors, per a perfeccionar la seua tècnica i aprendre noves maneres de traslladar el seu art al llenç.

 

Com bé ha demostrat en l'obra guanyadora, Ciges s'inspira en el Port de Catarroja en gran part de les seues creacions. Tal com confessa Salvador, “cada passeig en la barca és una oportunitat per a captar una imatge per a un quadre per la bellesa del nostre entorn natural”.

 

L'obra de Salvador Ciges, que va rebre un gran suport a través de les xarxes socials, estarà exposada al públic durant tot el mes de novembre en la recepció d'Alcaldia de l'Ajuntament de Catarroja.

 

Informa Nou Horta. Catarroja

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.