Catarroja llança una nova edició de l’Escola de Nadal

Dijous, 21 Novembre 2019 11:34 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 158 vegades

Un any més, l'Ajuntament de Catarroja posa en marxa l’Escola de Nadal, un programa que es realitza dins del període vacacional escolar, amb activitats lúdiques i educatives per a xiquetes i xiquets de Catarroja que estiguen cursant entre 1r d'Infantil i 6é de Primària. L’Escola de Nadal, com totes les Escoles Vacacionals que es realitzen durant l’any, busca facilitar la tasca de conciliació de la vida laboral i familiar.

 

Els dies de realització de l’activitat, organitzada des de la Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut, seran del 23 de desembre al 3 de gener en les instal·lacions del CEPA Esteve Paluzié. L’horari serà de 9 a 14 hores amb possibilitat de deixar-los en custòdia de 8 a 9, sense cap cost adicional.

 

L’Escola de Nadal tindrà enguany la temàtica d'Alimentació Saludable, per la qual cosa els tallers que es realitzaran estaran relacionats a reforçar aquests hàbits de vida positius. A més, els menuts acudiran a les activitats planificades en el Parc d’Oci Nadalenc, que es realitzarà els dies 26, 27 i 28 de desembre al Pavelló Municipal.

 

La matriculació per a la Escola de Nadal està ja oberta en la OIAC fins al 29 de novembre, de dilluns a dijous, de 9 a 18 hores i el divendres, de 9 a 15 hores. Finalment, recordeu que en aquesta activitat les places estan limitades fins a 100.

 

 

Informa Nou Horta. Catarroja

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.