Catarroja llança una nova edició de l’Escola de Nadal

Dijous, 21 Novembre 2019 11:34 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 212 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Un any més, l'Ajuntament de Catarroja posa en marxa l’Escola de Nadal, un programa que es realitza dins del període vacacional escolar, amb activitats lúdiques i educatives per a xiquetes i xiquets de Catarroja que estiguen cursant entre 1r d'Infantil i 6é de Primària. L’Escola de Nadal, com totes les Escoles Vacacionals que es realitzen durant l’any, busca facilitar la tasca de conciliació de la vida laboral i familiar.

 

Els dies de realització de l’activitat, organitzada des de la Regidoria d’Infància, Adolescència i Joventut, seran del 23 de desembre al 3 de gener en les instal·lacions del CEPA Esteve Paluzié. L’horari serà de 9 a 14 hores amb possibilitat de deixar-los en custòdia de 8 a 9, sense cap cost adicional.

 

L’Escola de Nadal tindrà enguany la temàtica d'Alimentació Saludable, per la qual cosa els tallers que es realitzaran estaran relacionats a reforçar aquests hàbits de vida positius. A més, els menuts acudiran a les activitats planificades en el Parc d’Oci Nadalenc, que es realitzarà els dies 26, 27 i 28 de desembre al Pavelló Municipal.

 

La matriculació per a la Escola de Nadal està ja oberta en la OIAC fins al 29 de novembre, de dilluns a dijous, de 9 a 18 hores i el divendres, de 9 a 15 hores. Finalment, recordeu que en aquesta activitat les places estan limitades fins a 100.

 

 

Informa Nou Horta. Catarroja