La campanya ‘De la Terra a la Terra’ conciencia de l’ús del cinqué contenidor a Catarroja

Dijous, 28 Novembre 2019 13:09 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 231 vegades

L'Ajuntament de Catarroja avança dins de la seua campanya de conscienciació per a l'ús del cinqué contenidor en el municipi. Des de fa unes setmanes, amb la posada en marxa de ‘De la terra a la terra’ es vol visibilitzar aquesta nova eina de reciclatge que pretén acabar amb els residus que no tenen una segona vida, frenant l'acumulació de deixalles i col·laborant a una societat més sostenible.

 

Per a aconseguir aquest objectiu, l'Ajuntament de Catarroja està realitzant diferents activitats i tallers en el municipi per a donar a conéixer a la societat local l'ús del cinqué contenidor. Després de l'èxit de l'acció realitzada en el Mercat de Catarroja dissabte passat 16 de novembre, en aquesta ocasió De la Terra a la Terra es trasllada al conegut com a Parc de la Tirolina.

 

D'aquesta manera, aquest dissabte 30 de novembre a les 12 del mati, les veïnes i veïns que es vulguen acostar al parc de la Tirolina amb les seues xiquetes i xiquets, podran conéixer en què consisteix aquesta iniciativa. Els més menuts realitzaran diferents activitats relacionades amb el reciclatge i es repartiran, entre els assistents, poalets i bosses de reciclatge a més d'un reciclari, en el qual apareix un complet volum de residus i on s'han de depositar.

 

Finalment, recordar que la campanya ‘De la Terra a la Terra’ es desenvoluparà durant l'any 2020 en els diferents col·legis del municipi. Així, es començarà pel Col·legi Vila Romana, situat en el barri on primer es disposaran dels contenidors marrons.

 

Informa Nou Horta. Catarroja