La Biblioteca de Catarroja amplia horari per a la preparació dels exàmens

Dimecres, 08 Gener 2020 09:22 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 176 vegades

La Biblioteca Municipal de Catarroja té, des de fa unes jornades el cartell d'obert en horari nocturn penjat a la seua porta. D'aquesta forma, el govern municipal pretén facilitar als estudiants de la població la preparació dels seus exàmens, atorgant un espai de tranquil·litat i amb un clima adequat per a la preparació de la important cita acadèmica. 

 

Aixi doncs, la biblioteca romandrà oberta de dilluns a dissabte des de les 9 del matí fins a les 2 de la matinada ininterrompudament fins al dia 26 de gener. Seran així, 17 hores d'obertura al dia sense interrupció. Això dóna més flexibilitat als estudiants a l'hora de planificar el seu temps d'estudi, al mateix temps que s'amplia el temps que poden dedicar a la seua formació.

 

Aquesta decisió d'obrir la biblioteca en horari nocturn és ja una tradició, a causa de l'important increment del nombre de persones que acudeixen al recinte per a estudiar durant aquesta època d'exàmens, i les hores que dediquen a este fet.

 

Per últim, recordar que la zona d'estudi ofereix als ciutadans un total de 82 espais, distribuïts en les diferents estades habilitades. També s’ha de posar de relevancia que durant els exàmens de juny repetirà aquesta iniciativa i s'oferirà un horari ininterromput d'estudi.

 

 

Informa Nou Horta. Catarroja

Deixa un comentari

Assegura't d'omplir la informació requerida marcada amb (*) . No està permés el codi HTML. La teua adreça de correu NO serà publicada.