Catarroja comença la campanya de teatre escolar en anglés i francés

Divendres, 14 Febrer 2020 14:13 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 392 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

Una de les activitats destacades a Catarroja programades dins de l'Oferta Socioeducativa Municipal per a curs 2019-2020 en els centres escolars del municipi és la campanya de teatre en anglés i en francés. L'objectiu d'aquesta acció és motivar l'alumnat en l'aprenentatge de les llengües utilitzant els recursos interpretatius del teatre.

 

La campanya de teatre es realitza en el TAC Catarroja al llarg del mes de febrer, en horari lectiu, tal com s'ha fet durant els darrers cursos. Començarà aquest dilluns dia 17 i s'estendrà fins al dia 26 de febrer. D'aquesta manera, tots els dies hi haurà dues funcions, en horaris de 9.30h i 11.00h. Es tracta d'una campanya que va dirigida a tot l'alumnat des de tres anys fins a Batxillerat.

 

S'espera que pel TAC Catarroja passen 4.180 alumnes de tots els centres educatius del municipi, inclosos el CEP Esteve Paluzié i un grup del CIPFP. Així mateix, el dia 27 de febrer hi haurà dues representacions de teatre en francés per a l'alumnat que cursa aquesta assignatura optativa en IES Berenguer Dalmau, Florida Secundària i el CC Larrodé.

 

“Es tracta d'una campanya que ha anat funcionant amb el pas dels anys i que serveix per a incentivar, no sols la curiositat per les llengües sinó també l'expressió artística dels nostres estudiants”, explica José Antonio Cuberos, regidor d'Educació.

 

La companyia La Tourné Teatre és l'encarregada de posar en escena tant la campanya de francés com la d'anglés.

 

Informa Nou Horta. Catarroja