L’esport local es posa d’etiqueta per a la celebració de la Gala de l’Esport de Catarroja

Dilluns, 24 Febrer 2020 14:25 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 191 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

L'Ajuntament de Catarroja vol reconéixer l'esforç de les seues veïnes i veïns en la pràctica de l'esport. En aquest inici d'any 2020 ha volgut recuperar la Gala de l'Esport per a recompensar el sacrifici de cada entrenament i la lluita per aconseguir metes esportives de qui fa bategar el cor esportiu del municipi.

 

D'aquesta manera, aquest divendres 28 de febrer a les 19 hores, el Teatre Auditori Catarroja (TAC) acollirà la Gala de l'Esport, presentada per la periodista Carolina Sellés i que comptarà amb la participació de tots els equips esportius del municipi així com dels esportistes de Catarroja que realitzen la seua disciplina fora de la localitat. Una cerimònia en la qual es premiarà el treball dur, l'esforç diari i els èxits aconseguits en un any d'èxits per al nostre esport, no sols per la collita de triomfs sinó també per les centenars de persones que cada dia el practiquen en les instal·lacions municipals.

 

La gala també comptarà amb la realització de diferents activitats i exhibicions d'alguns dels clubs municipals que mostraran en l'escenari del TAC el seu esport. Una bona manera de donar-ho a conéixer i d'animar als assistents a sumar una nova activitat esportiva.

 

A cavall amb la celebració de la Gala, des de la regidoria d'esport s'ha editat una cuidada guia esportiva amb la participació de tots els clubs del municipi. En aquest almanac apareixen les principals actuacions de l'any, així com es donen a conéixer les activitats que es realitzen en el municipi, tant de nivell competitiu com lúdic.

 

“La celebració de la Gala de l'Esport és un reconeixement a l'esforç diari de milers de persones que omplin de vida les nostres instal·lacions esportives i que ens animen a continuar reforçant la gran aposta de Catarroja per l'esport”, explica Alejandro García Alapont, regidor d'esports de l'Ajuntament de Catarroja. “Créiem que era important recuperar aquest esdeveniment que planegem forme part del calendari de celebracions del nostre municipi, com la guia, la qual segur que comença a ser part de la col·lecció de moltes amants de l'esport”, conclou García Alapont.

 

Informa Nou Horta. Catarroja

 

Modificat el Dimarts, 25 Febrer 2020 10:58