La Fira Orienta’t 2020 reunirà a Catarroja una important sèrie d’oportunitats formatives i laborals

Divendres, 06 Març 2020 15:01 Escrit per  Publicat en Catarroja-VAL Vist 231 vegades
Valora la notícia
(0 vots)

La Regidoria de Joventut de l'Ajuntament de Catarroja ha programat per als dies 9, 10 i 11 de març una nova edició de la Fira Orienta’t en el Teatre Auditori de Catarroja (TAC).  Es tracta d'un esdeveniment que reunirà una gran oferta formativa i oportunitat laboral per als joves del municipi que la visiten durant les seues dates de celebració.

 

“Pensem que la celebració de la Fira Orienta’t, és una gran oportunitat perquè la nostra joventut veja les seues opcions acadèmiques i laborals per al futur i les eines que, des de l'administració, posem al seu abast per a continuar o començar la seua vida professional”, explica Miquel Verdeguer, regidor de Joventut. Per últim, Verdeguer ha recordat que “es el nostre compromís facilitar aquestes ferramentes al nostre veïnat, de manera que continuarem fent-ho i recollint propostes per a la joventut”.

 

La fira està dirigida a l'alumnat de 3r i 4t d'ESO, Batxillerat, Formació Professional Bàsica i també d'Educació d'Adults de Catarroja. Durant els dies de celebració Orienta’t tindrà les portes obertes de 9:00h a 14:00h al matí i de 16:00h a 19:00h a la vesprada. D'aquesta forma, per la fira passaran tots els centres educatius de Catarroja de diferents cursos a través de visites concertades prèviament, deixant les vesprades per a l'entrada lliure i l’atenció més personalitzada

 

Pel que fa a l'organització de l'esdeveniment, la fira consta de dues parts diferenciades: una primera, de la mà de personal orientador, a través de dinàmiques de grups i jocs poden familiaritzar-se amb el sistema educatiu actual i amb els recursos per a la cerca activa d'ocupació; i una segona zona, on les empreses col·laboradores i centres educatius presenten a l'alumnat visitant la seua oferta més personalitzada i directa.

 

Aquesta mostra està pensada perquè la joventut en edat estudiantil i adults que hagen représ els estudis puguen tindre al seu abast tota la informació sobre formació i eixides professionals, rebent orientació per a l'elecció dels seus itineraris formatius.

 

Informa Nou Horta. Catarroja